Enhetsfrakt

Leverans i Sverige
Endast 75 Kronor

Gäller ej kaminer / vedspisar

Fraktförslag

Enhetsfrakt

Leverans i Sverige
Endast 75 Kronor

Gäller ej kaminer / vedspisar

Gamla spisar är heta

259,43 kr

Gamla spisar är heta

Det första nutida bok som på riktigt belyser hur svenskarna genom tiderna har använd sin AGA-spis eller vedspis.
Listan över tekniska uppfinningar under de senaste 150 åren är lång, men inte många av dem har överlevt och är fortfarande i användning.
Till dem hör vedspisen och den berömda AGA-spisen, två uppfinningar som revolutionerade matlagningen och uppvärmningen i otaliga hem.

Antal

Våga ta kommandot över gamla AGA- och vedspisar och lär dig konsten att servera de läckraste svenska recept från senaste hundra år.

Boken bjuder på en mängd information, som älskare av vedspisar och AGA-spisar kommer att uppskatta.
Här finns AGA-spisarnas och vedspisarnas historia, men också berättelser om människor som använt dem och som använder dem idag; t.ex. Selma Lagerlöf, Anders Zorn, Carl Larsson, Leif Mannerström och Lena Linderholm.

Här finns praktisk information om hur man använder och underhåller sin spis samt många goda historiska och nya recept för matlagning på AGA-spis och vedspis.

Boken kommer att pryda sin plats på alla ”coffee-tables” med sina många vackra bilder.

Den här boken innehåller allt du behöver för att lyckas med matlagning på en gammal spis: fakta, tips, råd, inspiration, motivation och lättlagade och välsmakande recept.Christine Koele tände på detta sätt att värma upp, laga mat och baka och började söka information om skötsel av spisarna och recept för den speciella matlagningen.

Upptäckterna blev många: att den förment engelska AGA-spisen uppfanns av en svensk Nobelpristagare, att dessa spisar även används på fartyg och restaurang, att det fanns mängder av intresserade användare av de båda spistyperna i Sverige.

DIV-9789163356148

Särskilda referenser